Davis Park Playground

  • Davis Park Playground, Shelburne, VT

Davis Park Playground

TCE worked with the Town of Shelburne on site design of a new playground and park. TCE provided presentation renderings for community support and fundraising assistance.

TCE’s landscape architect designed the space incorporating natural elements into the space to invoke imagination, creative play and beautiful transitions between various outdoor rooms.

Natural Elements were incorporated into the park and playground design. Walking paths, wood lined sandboxes, boulders and climbing walls dot the open and tree filled park. UA elements including ground level entrance slides were incorporated as well as ground level play structures. TCE’s survey department conducted a topographic survey to use as a basis of design.

Client name
Town of Shelburne, VT
Services
Conceptual Site Design, Specifications, Estimate, Construction Observation